U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8520 Kuurne

Omschrijving

2 slpk appartement op unieke locatie mét garage in Kuurne te huur

Dit appartement met industriële touch is gelegen aan de Leieboorden in Kuurne en dus ook maar op een boogscheut van het centrum van Kuurne. Ook het centrum van Kortrijk is slechts op een tiental minuten met de fiets langs het jaagpad verwijderd. Een topper qua locatie, dat is zeker!

Maar ook het appartement zelf heeft een zeer aangename industriële touch en heel veel lichtinval.

Indeling;
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping, eens we het appartement betreden hebben we rechts van ons een apart toilet. Recht voor ons is de tweede, kleinere slaapkamer. Lopen we door de hal hebben we eerst de badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Daarna nog een opbergruimte met aansluiting voor een wasmachine. Eens door de hal betreden we de ruime en zeer lichtrijke leefruimte met rond om rond geweldig zicht. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de stijlvolle en volledig uitgeruste keuken met heel wat bergruimte. Achteraan de keuken bevindt zich dan de ruime slaapkamer. Ook is dit appartement uitgerust met een garage.

De huurprijs bedraagt €750/maand + €65 syndicus

Heeft u interesse in dit pand en wenst u graag een bezoek ter plaatse? Contacteer Louis op het nummer 0479/40.24.24 of via mail louis@vastgoednorman.be

+ Ligging en zicht
+ Garage
+ Lift aanwezig


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman