Over Vastgoed Norman

Norman Velghe - Makelaar

Ik ben mijn carrière als vastgoedmakelaar gestart in 2012 bij een groot kantoor in Kortrijk. De vele jaren ervaring die ik daar heb opgedaan, hebben mij gevormd tot de makelaar en verkoper die ik nu ben. Tot 4x toe was ik pertinent aanwezig in de lijst van best in- en verkopers van België.

In deze periode heb ik ook mijn echtgenote, Annelore, ontmoet die notarieel medewerkster is in Brugge. Zij is zeer gestructureerd en zet graag de puntjes op de i. Bovendien is zij een up-to-date juridisch talent en manusje van alles, kortom kenmerken die voor mij het plaatje compleet maakten om een vastgoedkantoor te starten.

Sinds 1 september 2019 heet ik u van harte welkom in mijn kantoor te Kuurne, gelegen op een hoek nabij het centrum met een enorme visibiliteit. De keuze om mijn voornaam te gebruiken als uithangbord was een logische en evidente keuze gezien ik reeds vele dossiers heb behartigd in Kuurne.

Erkend vastgoedmakelaar BIV 508.292 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman