U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over Vastgoed Norman

Foto van Norman

Norman Velghe

Ik ben mijn carrière als vastgoedmakelaar gestart in 2012 bij een groot kantoor in Kortrijk. De vele jaren ervaring die ik daar heb opgedaan, hebben mij gevormd tot de makelaar en verkoper die ik nu ben. Tot 4x toe was ik pertinent aanwezig in de lijst van beste in- en verkopers van België.

In deze periode heb ik ook mijn echtgenote, Annelore, ontmoet die op dat moment notarieel medewerkster was in Brugge. Zij is zeer gestructureerd en zet graag de puntjes op de i. Bovendien is zij een up-to-date juridisch talent en manusje van alles, kortom kenmerken die voor mij het plaatje compleet maakten om een vastgoedkantoor te starten.

Sinds 1 september 2019 heet ik u van harte welkom in mijn kantoor te Kuurne, gelegen op een hoek nabij het centrum met een enorme visibiliteit. De keuze om mijn voornaam te gebruiken als uithangbord was een logische en evidente keuze gezien ik reeds vele dossiers heb behartigd in Kuurne.

Erkend vastgoedmakelaar BIV 508 292

Annelore De Vriese

Ik heb negen jaar lang gewerkt voor een groot notariskantoor als notarieel medewerkster en was dagelijks bezig met vastgoeddossiers. Een kluwen van wetgevingen, attesten en verplichtingen. Als geen ander ben ik er van overtuigd dat het commerciële aspect voor een vastgoed kantoor belangrijk is maar ik sta er op dat onze dossiers correct worden verwerkt.

Het administratieve aspect lijkt mij dus even primair te zijn. Een aankoop of verkoop brengt soms zorgen met zich mee, ik ontferm mij bijgevolg met veel plezier over uw dossier!

Naast alle administratie rond verkoop ben ik ook hoofdverantwoordelijke voor verhuur.

Erkend vastgoedmakelaar BIV 514 184

Maggie Velghe

Na enkele succesvolle jaren te hebben gewerkt voor een groot vastgoednetwerk heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar het kantoor van mijn broer en schoonzus.
Ik ben er van overtuigd dat ik hier een toegevoegde waarde kan creëren door mijn gedrevenheid en focus om vooruitgang te boeken.
Aangepaste publiciteit, professionele fotografie en homestaging behoren tot mijn ideeën om van elk pand een uitblinker te maken.

Erkend vastgoedmakelaar BIV 511 696

Saskia Vantomme

Deze Kuurnse administratieve duizendpoot is een dame met een uitgebreide ervaring op de vastgoedmarkt. Norman en Saskia waren in het verleden dan ook collega's die elkaar goed aanvoelden. Vandaag zet ze zich in voor het kluwen in de administratie bij verkoop en verhuur. Ze is ons eerste aanspreekpunt van het kantoor, ook tijdens verhuurbezoeken kan je Saskia tegenkomen.

Saskia is gekend in de regio en heeft een goede feeling met het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt.

Amber Verbeke

Deze spring in het veld, afkomstig uit Oostrozebeke versterkt ons team op administratief vlak maar ook in de verhuur/verkoop. Deze all-rounder heeft een menselijk oog en blinkt uit in haar enthousiasme. Als geen ander kent ze de wereld van social media en videografie. 

Leergierig en correct zijn eigenschappen die passen bij Amber. 

Amber is erkend energiedeskundige en kent als de beste het reilen en zeilen van deze wetgeving.

Stagiair Vastgoedmakelaar 517 756

Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman