U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Uw woning verkopen? We gaan ervoor! 

Vastgoed Norman, dat is een energiek team vastgoedmakelaars. Wij gaan op zoek naar het juiste deksel op het potje, de perfect kandidaat-koper voor uw woning. Dankzij onze persoonlijke aanpak, kunnen wij zeggen dat 94% van onze woningen verkocht worden binnen de 6 maanden.

Benieuwd hoe we te werk gaan?

Kennismaking

Elke woning is uniek en verdient een unieke aanpak. Op basis van het kennismakingsgesprek bepalen we samen de ideale strategie om uw woning op de markt te plaatsen. We maken een correcte schatting, zorgen voor een gedetailleerde beschrijving en verzamelen alle nodige documenten.

Uw woning in de kijker zetten

Professionele fotografie, een 360°-tour, een video, homestaging… Uw woning dient, zowel online als offline, op zijn best naar voren te komen.  We zorgen ervoor dat potentiële kopers zich uitgenodigd voelen om uw pand te bezoeken. 

Kandidaten ontvangen en informeren

Als vastgoedmakelaar ontzorgen wij u. We leggen afspraken vast, ontvangen de bezoekers, informeren ze op een correcte manier en volgen onze kandidaat-kopers op. Juist hier zit onze meerwaarde. Het juiste deksel bij het juiste potje brengen. 

We hebben een deal!

Ons doel? Uw woning zo snel mogelijk verkopen aan een correcte prijs. We gaan aan de slag om met onze expertise en uw kennis van de woning de verkoop tot een goed einde te brengen. Onze juridische kennis is hier alvast primair!

Ontzorgen, ook na de verkoop

Ons werk stopt niet na de verkoop van uw woning. Op de dag van de akte komen we langs om de overname van gas, elektriciteit en water te regelen. Wij staan steeds paraat om uw vragen te beantwoorden. Bel ons, mail ons, stuur ons een berichtje op sociale media of kom langs in Kuurne! 

USP's

Familiaal

Wij zijn letterlijk een familiaal kantoor. 

1 op 1

Wij hebben geen 100den panden in onze portefeuille en kunnen meer dan normaal een-op-een werken. Door deze manier van werken kunnen we beter handelen naar de wensen van de koper.

VERKOCHT

49% verkocht binnen de maand

Lokaal

Sterke lokale know-how 

Out of the box

Out of the box! Drone, 360, homestaging,.. 

Wat zeggen onze klanten over Vastgoed Norman

Vrijblijvende schatting

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan zeker niet om contact met mij op te nemen. Ik geef u zo spoedig mogelijk antwoord.
Om u zo goed mogelijk te helpen, gelieve alle velden in te vullen.
 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman