U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8530 Harelbeke

Omschrijving

Zonnig nieuwbouwappartement met 2 terrassen en autostaanplaats

Zonnig nieuwbouwappartement met 2 terrassen en autostaanplaats

Het appartement is volledig nieuw en is gelegen achteraan het gebouw, weg van de straatkant. Het is werkelijk een instapklaar appartement gezien het al volledig opgeschilderd is! Het bestaat uit een ruime inkomhal waar een apart gastentoilet aanwezig is. Daarnaast is er ook nog een ruimte voorzien om eventueel een dressingkast te plaatsen. Als we de inkomhal doorlopen, vinden we op onze rechterkant 2 ruime slaapkamers. Op onze linkerkant is er een berging en badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.

Uiteindelijk komen we in de grote leefruimte terecht waar we de ganse dag door licht binnen krijgen. Het appartement is namelijk zuidwestelijk gericht. De keuken is voorzien van alle hedendaagse comfort. Er is een combi-oven, ingebouwde koelkast, inductiekookplaat, dampkap en meer dan voldoende kastruimte aanwezig. De verwarming van het appartement gebeurt met vloerverwarming én op het dak liggen er 2 zonnepanelen die meehelpen het energieverbruik naar beneden te krijgen.

Bij het appartement hoort ook een autostaanplaats en een berging in de kelder.

Pluspunten
+ Energiezuinig (EPC nog in opmaak)
+ 2 Zonnige terrassen
+ Autostaanplaats
​+ Opgeschilderd

Kosten: 775 + 50 euro syndicus.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman