U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8520 Kuurne

Omschrijving

Tweeslaapkamer appartement met garage te huur vlakbij het centrum van Kuurne

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van residentie Vlasbloem en is bereikbaar via de lift. De inkomhal biedt toegang tot het afzonderlijk toilet en toegang tot beide slaapkamers, leefruimte en keuken. De ene slaapkamer en leefruimte geven beiden uit op een terras aan de voorkant van het gebouw (zuidoost georiënteerd). De leefruimte is zeer lichtrijk en geeft een heel ruim gevoel. Vanuit de leefruimte kan je naar de keuken, dewelke volledig geïnstalleerd is (oven, kookplaat, geïntegreerde koelkast met klein vriesvak, vaatwasmachine). In de keuken is er ook een afzonderlijke berging voorzien met aansluiting voor was- en droogkastvoorziening. Daarnaast vinden we er ook nog de badkamer met dubbele lavabo en douche.
Op het gelijkvloers van het gebouw is er een afzonderlijke berging voorzien. Achteraan het gebouw vinden we de individuele garage met elektrische poort. De garage kan bereikt worden via de inrit naast het gebouw.
Naast de maandelijkse huurprijs van 790 euro wordt er ook 50 euro voorschot syndicuskosten gevraagd.

Pluspunten:
- Nabij het centrum
- Garage
- EPC B


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman