U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8770 Ingelmunster

Omschrijving

Nieuw gebouwde villa op +-1400 m² met 4 slks.

Nieuw gebouwde villa op +-1400 m² met 4 slks.

Deze villa gelegen op een idyllische locatie, zicht op beschermde velden, gericht naar het zuiden en toch zeer goed bereikbare locatie staat te huur.
Ruime inkomhal met toilet en glazen deur naar de leefruimte (dubbel opendraaiend) verwelkomen ons in de woning.

Een open geheel met een eigen hoek voor bureau als ook grote leefkeuken. Deze keuken is voorzien van natuursteen, vele kasten, kwaliteitstoestellen,… Grote raampartijen benadrukken het landelijk verzicht. Bij deze keuken hoort een aparte berging. Ook is er een aparte was en droogkastvoorziening met 2 inkomstdeur.

Het verdiep bevat maar liefst 4 ruime slaapkamers. Vele stopcontacten, zonnescreens, internet, compleet opgeschilderd,… Een aparte berging is voorzien in de gang. De badkamer bevat een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en handdoekendroger. Alle voorzien van iets grotere formaten dan standaard.

De tuin is net aangelegd ook is er een terras in natuursteen (120m²) en aanpalend tuinhuis. De oprit van de woning bevat plaats voor maar liefst 4 auto’s en heeft een carport.

PLUSPUNTEN:
+ nieuwstaat
+ vloerverwarming en airco
+ 245 m² bewoonbare oppervlakte


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman