U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8501 Bissegem

Omschrijving

Prachtig afgewerkte woning te huur met 3 slaapkamers in Bissegem

Welkom in de Jozef Verhaeghestraat 7, gelegen in een rustig zijstraatje te Bissegem. Achter een karaktervolle voorgevel bevindt zich een woning die heel wat te bieden heeft. Bij binnenkomst via de hal met gastentoilet betreden we een open leefruimte die in twee secties is verdeeld. De leefruimte geniet van veel natuurlijk licht dankzij de twee ramen aan weerszijden van de woning. Vanuit de woonkamer bereiken we de keuken, met hoogwaardige afwerking en een extra berging voor wasmachine, droogkast en opslagruimte. De zuid-gerichte tuin, volledig omheind, wacht vervolgens op ontdekking.

Op de eerste verdieping vinden we maar liefst 3 moderne kamers (2 ruime kamers en 1 kleinere) en een luxueus afgewerkte badkamer, voorzien van een nieuw ventilatiesysteem. Het tweede verdiep herbergt een deels afgewerkte zolder. Tot slot biedt deze woning ook een ruime, droge kelder.

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan vrijblijvend contact op met maggie@vastgoednorman.be of bel naar het nummer 0479/40.24.04!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman