U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8531 Hulste

Omschrijving

Totaal gerenoveerde woning met 3 slks en mini-atelier.

Totaal gerenoveerde woning met 3 slks en mini-atelier.

Deze woning heeft het afgelopen jaar een ware metamorfose ondergaan. Alles is nieuw, hedendaagse technieken, compleet geschilderd, praktische en op maat gemaakte kastruimte,…

Deze half open bebouwing heeft achteraan het perceel een garage. Deze is bijzonder diep en heeft aanpalend nog een mini-atelier met bijhorende zolder.
De inkom zit op de zijkant van de woning maar achteraan de woning is er nog een tweede inkom naar de gelijkvloerse badkamer en toilet. Via de hoofdinkom kom je binnen via de leefkeuken, een lichtrijk geheel met nieuwe en volledig geïnstalleerde keuken. Aanpalend is er een zithoek met langs de voorzijde een toilet, technische ruimte en trap naar het verdiep. In deze hal zijn er zeer praktische kasten op maat voorzien. Eventueel kan hier bureau ruimte gemaakt worden.

Het verdiep bevat 2 slaapkamers en centraal op de gang de badkamer. Deze bevat een wasmeubel en inloopdouche. Een vaste trap naar de zolder brengt ons naar de derde kamer. Hier is terug een kastruimte voorzien.

BEZOEKMOMENT VOORZIEN OP ZATERDAG 7 JANUARI. Graag uw inschrijven bevestigen via mail of telefoon.

PLUSPUNTEN:
+ u wordt eerste bewoner
+ mini-atelier aanwezig
+ centrum-ligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman