U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8520 Kuurne

Omschrijving

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers en inpandige garage in doodlopende straat.

Alleenstaande woning met 3 slaapkamers en inpandige garage in doodlopende straat.

De Morgenster is een doodlopende straat te Kuurne. Een rustige buurt die vooral goed bereikbaar is en graag gezien. Deze woning heeft 3 gelijkvloerse slaapkamers en heeft ook enkele renovaties achter de rug.

Centraal aan de linkerzijde van de woning is de inkom. Een klassieke inkom met een vaste trap naar het verdiep. De leefruimte is een lichtrijk geheel met aansluitend (achteraan de woning) een knappe uitbouw. Verder is er een aparte keuken met aanpalende berging. De keuken is volledig geïnstalleerd en is groot genoeg om een tafel te plaatsen.

Verder zijn er 3 slaapkamers op het gelijkvloers (twee kleinere en één grote slaapkamer). Ook is de badkamer centraal gelegen en is voorzien van een wasmeubel en douche. Op het verdiep zijn er 2 zeer ruime kamers voorzien (kunnen NIET gebruikt worden als slaapkamers).

De tuin is mooi aangelegd en heeft een groot terras. Ook heeft deze woning een grote tuinberging. Er is een inpandige garage maar ook kunnen er naast de woning wagens of aanhangers geplaatst worden achter een poort.

PLUSPUNTEN:
+ Ligging!
+ gelijkvloers wonen
+ EPC B


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman