U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8880 Sint-Eloois-Winkel

Omschrijving

Hedendaagse woning met alle nodige comfort met garage van 66m².

Hedendaagse woning met alle nodige comfort met garage van 66m².

Aan parkeergelegenheid geen problemen, aan de voorzijde is er een parkeerstrook en achteraan is er een garage van maar liefst 66 m². Een ruime inkomhal met apart toilet verwelkomt ons in de woning. Waarna de voornamelijk lichtrijke leefruimte ons verder brengt in de woning. Centraal een houthaard, achteraan een uitbouw met zuid gerichte tuin en werkelijk om de hoek een compleet vernieuwde keuken.

Het verdiep bevat 2 zeer ruime slaapkamers. Telkens zijn er rolluiken voorzien en kan er een bureau en kleerkast geplaatst worden. Centraal is er de badkamer met toilet, douche, wastafel en afzuigsysteem.
Een tussenkamer is ingericht om de vaste trap naar boven te installeren. De master bedroom is werkelijk het juweeltje van deze woning. In het gebinte van het dak, elektrische veluxen, sfeerverlichting,…

Achteraan de woning is er een zeer grote garage, maar liefst 66 m². Als extra is er hier een smeerput, elektriciteit en is het dak volledig vernieuwd.

PLUSPUNTEN:
+ garage / atelier
+ droge kelder
+ zonnepanelen!
Enkele cijfers: verzekerde opbrengst is van 3500 kwh wat neerkomt op een 900 euro/jaar = maandelijks 75 euro!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman