U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Ruim en lichtrijk 2-slaapkamerappartement te Harelbeke te koop!

Dit lichtrijk en bovendien instapklaar appartement met een bewoonbare oppervlakte van 88m² en een riant zonneterras is te koop!
Nabij het centrum van Harelbeke én Kuurne, doch rustig gelegen vinden we langs de oevers van 'De Leie' 2-slaapkamerappartement.
Sta mij toe u eens door het appartement te leiden;
Het appartement bevindt zich op het eerst verdiep, bij het binnenkomen in de inkomhal vinden we hier een apart gastentoilet. Op de linkerkant bevinden zich de twee ruime slaapkamers en de badkamer uitgerust met inloopdouche, lavabomeubel en aansluiting voor de wasmachine. Beide kamers geven toegang op het ruime zonnige terras.
Eens door de inkomhal komen we terecht in de leefruimte waar heel wat natuurlijk licht binnenvalt dankzij de grote raampartijen. Aanpalend vinden we de volledig uitgeruste keuken.

Op zoek naar uw eerste stekje of een goede investering? Aarzel dan niet te lang en geef Louis een belletje op het nummer 0479/40.24.24!

+ Gunstig EPC ( 210 kWh/(m² jaar) )
+ Riant zonneterras
+ Centrale doch rustige ligging
+ Conforme elektriciteit


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman