U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

Recent gerenoveerd appartement in hartje Kortrijk met uitzonderlijke vergezichten

Het appartement, dat zich in het historisch centrum van Kortrijk bevindt, beschikt over een zicht om van weg te dromen. In het gebouw bevinden zich 6 verdiepingen waarvan verdieping 5 en 6 tot het appartement behoren.

Via de lift of trap bereiken we het appartement. De inkomhal is voorzien van een open vestiaire en een apart gastentoilet. De woonkamer, eetkamer en keuken bevinden zich in 1 ruimte en zijn tot in de puntjes afgewerkt. De grote raampartijen zorgen voor een prachtig, lichtrijke leefruimte. Naast de keuken vinden we een ruime berging terug waar aansluitingen voor was- en droogkast voorzien is. Via de leefruimte en een aparte gang hebben we toegang tot 2 slaapkamers waarvan 1 met terras en een badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

Het tweede verdiep in het appartement is voorzien van een slaapkamer met private badkamer. Alsook het heel ruime dakterras met uitzonderlijk zicht is toegankelijk vanaf hier. Op het dakterras is een buitenkeuken aanwezig. De warme dagen kan je hier dus in alle luxe doorbrengen!

Wist je datje: vanop het dakterras kunnen we de toppen van alle kerken in Kortrijk centrum zien.

Mogelijkheid tot het bijkopen van een ondergrondse garage van 32m2 voor €30.000.

Interesse in deze woning? Bel Robbe (0479 40 24 34) om uw bezoek vast te leggen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman