U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Kortrijk

Omschrijving

OPENDEUR 20/01 VAN 11u-12u

Dit instapklare en kwalitatief afgewerkte appartement is gelegen aan de Meensesteenweg 174 in Bissegem. Bij binnenkomst valt meteen op dat het een recent gebouw is. Via de moderne lift bereiken we de eerste verdieping, waar het appartement zich bevindt. Het appartement bestaat uit een ruime inkomhal die toegang geeft tot 2 slaapkamers met een prachtige dressing, een badkamer, een gastentoilet, een berging en een leefruimte met keuken.

In de leefruimte, afgewerkt met massief eiken parket, valt het licht binnen langs twee kanten. Via het schuifraam (met ingebouwd vliegenraam) komen we terecht op het terras aan de achterkant van het gebouw, dat ook verbonden is met de eerste slaapkamer. Deze beschikt over een fantastische dressing. Verder is er een moderne badkamer met dubbele wastafel, bad en douche alsook een hoogwaardige keuken met inbouwtoestellen. In de berging is er een aansluiting voor een wasmachine en extra opslagruimte.

OPENDEURDAG: 20 januari van 11-12uur.

Elk bod vanaf €227.000 wordt voorgelegd aan de eigenaar.

Mogelijkheid om garage apart aan te kopen voor €24.000.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Neem dan zeker contact op met maggie@vastgoednorman.be of bel naar 0479 40 24 04.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman