U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8790 Waregem

Omschrijving

Gelijkvloers appartement op 126 m² met tuin en twee slaapkamers, inclusief garagebox.

Gelijkvloers appartement op 126 m² met tuin en twee slaapkamers, inclusief garagebox.

Dit tot-in-de-puntjes afgewerkt appartement heeft de allures van gelijkvloerse woning. Geen trappen, gezellige tuin met terras en vooral gevoel voor ruimte. Werkelijk alle slaapkamers zijn bijzonder groot en dit appartement heeft voldoende berging.

Inkom met apart toilet en vestiaire verwelkomt ons in dit appartement. Een glazen deur begeleid ons in de ruime leefruimte. Een net geschilderde ruimte met parketvloer en open keuken. De vele raampartijen zijn alvast troef. De keuken bevat alle nodige toestellen en heeft een bijhorende bergruimte.

De tuin is volledig omheind en heeft een poort. Het terras is deels inpandig en deels in de buitenlucht. Buitenverlichting, stopcontact, waterkraan en onderhoudsvriendelijk tuin is alvast troef!

De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het gebouw en hebben beiden een tweede terras. Beide slaapkamers zijn bijzonder groot, een bureau, kleerkasten, dubbel bed,.. het kan er allemaal staan. De badkamer bevat een ligbad, douche en dubbele wastafel.

INCLUSIEF deze prijs is de garagebox met afzonderlijke ruime berging.

PLUSPUNTEN:
+ 126 m² bewoonbare oppervlakte
+ gelijkvloers met tuin
+ hoogwaardige afwerking


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman