U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte woning in centrum Kuurne met garage en tuin.

Hoogwaardig afgewerkte woning in centrum Kuurne met garage en tuin.

Deze woning is in het jaar 2010 volledig gestript, gerenoveerd en uitgebouwd. Een unieke afwerkingsgraad en logische indeling met maar liefst 250 m² bewoonbare oppervlakte.
Inkom met vestiaire en gastentoilet. De leefruimte is een open geheel met zithoek, centrale houthaard, eetplaats en open keuken. Deze keuken is voorzien van zeer vele kastruimte, merktoestellen, ontbijthoek en een groot schuifraam met zicht op het terras/tuin. Aansluitend is er een berging en droge kelder.

Het verdiep bevat een bureau (of kinderslaapkamer), 2 grote slaapkamers, dressing en badkamer. Een badkamer met ligbad, toilet, wastafel en inloopdouche. Een vaste trap brengt ons naar het zolderverdiep. Hier is 1 grote kamer met bijhorende zolderkamer voorzien en 1 aansluitende kamer die momenteel dienst doet als extra dressing (eventueel extra slaapkamer).

De tuin is volledig omheind en voorzien van groot terras. Verder heeft de woning een zeer grote garage +-50 m². Hier is zelf drijfkracht (elektriciteit) aanwezig.

Dit is een vanafprijs. Ieder hoger voorstel wordt voorgelegd ter akkoord aan de eigenaar.

PLUSPUNTEN:
+ hoogwaardige afwerking
+ blanco elektriciteitskeuring
+ centrumligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman