U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Uitzonderlijk vastgoed met subliem zicht op het Heulebeekdomein.

Uitzonderlijk vastgoed met subliem zicht op het Heulebeekdomein.

“vivre caché vivre heureux”, Deze eigendom zit bijzonder goed verscholen in een van de meest bereikbare / centrale buurten in Kuurne. Langs voor is er een grote parking mogelijkheid en biedt deze voldoende plaats voor meerdere wagens.

Deze eigendom doet vandaag dienst als kangoeroewoning. Op het gelijkvloers is er een appartement voorzien met een bijzondere warme inrichting. Open keuken, houthaard, parket, betonstructuur als plafond, zicht op het Heulebeekdomein,.. Hier zijn er 2 ruime slaapkamers voorzien en een badkamer met inloopdouche, toilet en wasmeubel. Ook is er een grote berging aan de keuken en is nog een stockagekamer/dressing/bureau.

Het appartement op het verdiep is bereikbaar langs voor en is in totaal 130 m² groot. Een inkom met langsvoor een grote kamer/bureau/praktijkruimte. Verder is er de volledig geïnstalleerde keuken en is de leefruimte aansluitend. Terug een warme ruimte met gashaard, parket en zicht op groen. Hier is de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Verder is er nog een extra grote slaapkamer voorzien.

Deze eigendom heeft nog extra mogelijkheden tot bijbouw, bouwen tot extra woning of eventuele projectontwikkeling.

PLUSPUNTEN:
+ Uniek vastgoed met ligging
+ Gevoel voor ruimte
+ Diverse invullingen mogelijk


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman