U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8792 Waregem

Omschrijving

Uiterst verzorgde recent bouw in pastoriestijl.

Deze half openbebouwing is gelegen in een recente verkaveling. Rustig, kindvriendelijk en vooral aangenaam wonen is troef!

De tuin is volledig aangelegd, zo zijn er zelfs langs voor 2 autostaanplaatsen voorzien. Achteraan het huis zijn er alvast Leilander bomen geplant voor de nodige privacy te garanderen. Een inkom met apart toilet, vestiaire en trap in natuursteen.

Gezien de goeie oriëntatie is deze woning zeer lichtrijk. De leefruimte is voorzien van verschillende spots (dimbaar) en achteraan uit groot schuifraam. De keuken is volledig geïnstalleerd: vaatwas, koelkast, voldoende kasten, marokkaanse tegels,…

Aansluitend is er een was en droogkastvoorziening met opmaat gemaakte bergkasten. De garage doet vandaag dienst als extra bergruimte. Hier staan alvast alle technieken.

Het verdiep bevat 3 aangenaam ruime slaapkamers. Apart toilet in de gang en de badkamer. Deze bevat een ligbad, douche en dubbele wastafel. Via een schuifladder kunt u alvast naar de zolder.

De tuin is mooi aangelegd, aangenaam terras en volledig afgewerkt!

PLUSPUNTEN:
+ recent bouw
+ gebruik van hoogwaardige materialen
+ gevoel voor ruimte


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman