U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8511 Aalbeke

Omschrijving

Ruime alleenstaande woning met 3 ruime slaapkamers

Deze op te frissen woning is gelegen in een rustige straat in het landelijke Aalbeke. Het bouwjaar van de woning is 1973. Via de inkomhal heb je toegang tot de woonkamer, slaapkamer op het gelijkvloers alsook de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn aaneensluitend en geven uit op de grote tuin. De grote glaspartijen in de woning zorgen voor veel lichtinval en een prachtig zicht op de tuin. Achter de keuken bevindt zich de gang naar de aparte bergruimte, badkamer en slaapkamer op de gelijkvloers. De badkamer is voorzien van zowel een bad als een douche. Het toilet bevindt zich ook in de badkamer. De keuken is het middelpunt van de woning, waarrond rest is opgebouwd.

Het verdiep is bereikbaar via de vaste trap, waar we nog 2 volwaardige slaapkamers terugvinden.

In de tuin van ongeveer 470m² staan nog enkele prachtige, oude bomen. Naast de woning staat een garage waar je 1 auto in kwijt kan, maar de oprit en voortuin bieden plaats voor nog 3 auto's.

Pluspunten
+ Veel lichtinval
+ Ruimte
+ Gelijkvloerse kamer


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman