U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8531 Bavikhove

Omschrijving

Hedendaagse gelijkvloerse villa met mogelijkheden op het zolderverdiep.

Hedendaagse gelijkvloerse villa met mogelijkheden op het zolderverdiep.

Deze woning heeft reeds een mooie renovatie achter de rug. Vandaag is alles op het gelijkvloers, toch is er een vaste trap naar het verdiep die momenteel dienst doet als zolder.

De leefruimte is volledig in parket voorzien, vele raampartijen zorgen voor een lichtrijk gevoel. Achteraan is de keuken, alle benodigde toestellen zijn aanwezig en bijzonder veel kastruimte. Aanpalend is er een kelder. Leuke troef is het inpandig terras naast de keuken, hier is ook een groot schuifraam geplaatst, zo kan je tijdens druilig weer ook geniet van de tuin.

Aan de rechterzijde van de woning zijn er 2 grote slaapkamers voorzien. Allen met op maat gemaakte kasten. Een aparte badkamer is op de gang gelegen, voorzien van wastafel en inloopdouche. Op het einde van de gang is de bijzonder grote garage.

Het verdiep is momenteel een grote zolderruimte met een aparte zeer grote kamer. Het dak is niet geïsolleerd maar alle isolatierollen zijn reeds aanwezig in de woning.

PLUSPUNTEN:
+ zonnepanelen
+ extra garage achteraan de woning
+ gelijkvloers


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman