U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8531 Harelbeke

Omschrijving

Ruim gelijkvloerse woning te Hulste op 928m².

Ruim gelijkvloerse woning te Hulste op 928m².

Deze unieke woning met een prachtige zonne-oriëntatie staat te koop. Een zeer verzorgde woning die recentelijke renovaties achter de rug heeft. Splinternieuwe CV op gas, vernieuwd dak met isolatie, nieuwe keuken,…

Een brede leefruimte met haard en grote/vele raampartijen. Aansluitend is er een keuken met alle benodigde toestellen. Handig is dat er een lange berging grenst aan deze ruimte. Ook is er een hier een deur naar buiten om gemakkelijk boodschappen te laden en te lossen.

Verder zijn er 3 ruime slaapkamers en centraal de badkamer op de gang. De badkamer is origineel en bevat een wastafel, ligbad en voorziening voor was en droogkast. Een apart toilet is op de gang voorzien.

De tuin is in het midden gescheiden door een grote haag. Enerzijds is er een grote partij gras anderzijds is er achter de haag een mooie moestuin.

Een zeer ruime garage staat apart van de woning. Deze heeft plaats voor het stallen van een wagen en heeft nog voldoende plaats voor een werkbank en dergelijke.

PLUSPUNTEN:
+ vernieuwd dak
+ CV op gas met bouwjaar 2020
+ goeie oriëntatie


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman