U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Prachtige alleenstaande woning nabij het centrum van Harelbeke

Ruim wonen nabij invalswegen en het centrum van Harelbeke, maar toch met de nodige rust en privacy? Hier is dit allemaal mogelijk. De uiterst degelijke woning beschikt over een hele hoop troeven!

Sta mij toe u mee te nemen door deze gelijkvloerse villa.
Bij het opwandelen van de oprit zien we meteen een eerste grote troef, een inpandige garage (35m²) is hier aanwezig.
Rechts naast de garage bevindt zich de voordeur, langs hier betreden we de charmante en ruime inkomhal met een aparte vestiaire.
Vanuit de inkomhal hebben we toegang op de rechterkant naar de bureauruimte.
Links hebben we een opstapje naar de vier slaapkamers en de badkamer met ligbad, toilet en lavabo. Rechtover de badkamer bevindt zich de toegang naar de ruime zolder.
Gaan we bij het binnenkomen van de inkomhal naar rechts, komen we in de ruime lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin en klassieke elementen zoals de authentieke houtkachel. Aanpalend aan de leefruimte bevindt zich de keuken die in het jaar 1995 volledig vernieuwd werd. De keuken is volledig uitgerust en beschikt ook over een eetplaats. Bij de keuken bevindt zich ook een 2de toilet. Vanuit de keuken is er ook toegang naar het terras met zicht over de zonnige tuin.
De garage is ook te betreden via de keuken, naast de garage vinden we nog een technische ruimte met vernieuwde stookolietank (3000 liter van het jaar 2017). Aanpalend bevindt zich nog een polyvalente ruimte die voordien dienst deed als opslagruimte voor tuinmateriaal en dus ook met toegang tot de tuin.
Bovendien is de woning ook volledig onderkelderd. In de kelder bevindt zich ook de Hermes waterpomp die is aangesloten op de regenwaterput van maar liefst 25.000 liter!

+ ruimte en privacy
+ inpandige garage
+ volledig onderkelderd
+ zeer degelijke, kloeke woning
+...

Spreekt deze topper van formaat u ook aan? Aarzel dan zeker niet om Louis te contacteren voor een bezoek op het nummer 0479/40.24.24.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman