U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Unieke villa met bouwgrond te koop in Harelbeke!

Deze karaktervolle villa is een echte buitenkans!
Deze woning op een mooi perceel is gelegen op een boogscheut van het centrum en ook nabij alle invalswegen, dit geeft zich dan ook weer in de mobiscore met een 8,5/10.
Deze eigendom bestaat uit twee aparte percelen; de magnifieke villa op 632 m² én een stuk bouwgrond van 379 m² die geschikt is voor een halfopen bebouwing. Kortom, een buitenkans!

De woning geniet volgende indeling;
Bij het binnenkomen in de charmante inkomhal vinden we rechts de eetplaats en keuken, met toegang tot de droge kelder. Links vinden we dan de lichtovergoten leefruimte met open haard.
Verder op het gelijkvloers is hier ook een enorme slaapkamer (25 m²) en de eerste badkamer, uitgerust met douche, toilet en lavabomeubel.
Op de eerste verdieping vinden we dan maar liefst 5! volwaardige slaapkamers. Twee hiervan kunnen gezien worden als gastenkamer door het feit ze aan elkaar palen met 1 ingang vanuit de nachthal. Naast de slaapkamers is hier dan ook de tweede badkamer in de woning te vinden, opnieuw uitgerust met douche, toilet en lavabomeubel.
Achteraan de oprit is nog een bijgebouw met een inpandige garage.

+ UNIEKE EIGENDOM
+ LIGGING
+ DEELS VERNIEUWDE RAMEN

Spreekt deze buitenkans u ook aan? Contacteer dan snel Louis voor een bezichtiging op het nummer 0479/40.24.24 of via louis@vastgoednorman.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman