U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8531 Harelbeke

Omschrijving

Hedendaagse ruime villa op 3718 m² met landelijke verzichten.

Hedendaagse ruime villa op 3718 m² met landelijke verzichten.

Deze woning is gebouwd door de huidige eigenaar, een kwaliteitsvolle woonst met logische indeling. Inkom met statige trap in natuursteen, apart toilet en toegang richting keuken en leefruimte. De leefruimte is een warm ingerichte ruime met vele raampartijen en centraal een houthaard. Aanpalend is de keuken met eetplaats voorziening, alle nodige toestellen, bering en alles met zicht over de tuin.

Het verdiep bevat 3 mooi ingerichte slaapkamers, toilet/inbouwkasten/parket op de gang, badkamer met ligbad + douchescherm en dubbele wastafel. Ook is er nog een zeer ruime kamer aanwezig die momenteel dienst doet als zolderruimte.

Ook heeft de woning 2 inpandige garages en aansluitende berging. Buiten is er nog een mini-atelier met houtkachel. Achter dit atelier is er nog een tweede extra terras.

De tuin is volledig voorzien van een nieuwe omheining, vijver, twee grote terrassen (een met zonne- en windscherm) en gedeelde zij-weg naast de eigendom.

PLUSPUNTEN:
+ blanco elektriciteitskeuring (recent uitgevoerd)
+ gebruik van kwaliteitsmaterialen
+ landelijke ligging met goede bereikbaarheid


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman