U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Heule

Omschrijving

Tijdloze villa op 1.538 m² met (mogelijks) 6 kamers, zonnepanelen en zoveel meer.

De indeling van de eigendom met een bewoonbare opp. van ong. 380 m²:
Grote inkomhal met toilet en vestiaire, open leefruimte met verzicht op de prachtig aangelegde tuin met terrassen en vijver, afgewerkte keuken met een bijkeuken/wasplaats, een droge kelder en een ruime garage met een sectionale poort.
Bijna alle ruimtes hebben toegang naar de tuin, ook de gelijkvloerse slaapkamer (of bureel) met design - inbouwkasten en een volledige ingerichte badkamer.

Er is een garage aanwezig met een sectionale poort, die dienst doet als technische ruimte waar vb. de elektrische kast, condensatieketel, regeling van de zonne-boiler en pannelen aanwezig zijn.

Boven zijn er nog eens 3 grote slaapkamers (waarvan 2 kamers 8,3 m op 4 m) en een badkamer² (met douche, wastafel en toilet) & achterliggende berging.
Spreekt deze magnifique grote woning, afgewerkt met kwaliteit, U aan? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 0479 40 24 04.

+ Alarm, camera, videofoon, ...
+ (opslag)zolder en Zij-kruipzolder
+ Goede Epc score van 132 kWh (dak-,spouw-,muur-isolatie, dubbel glas met rolluiken, condensatieketel, zonnepanelen,...)


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman