U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Kooigem

Omschrijving

Eengezinswoning te koop in Kooigem!

Origineel bestond deze woning uit twee afzonderlijke woningen. De huidige eigenaar heeft deze tweewoonst grondig verbouwd met oog voor ruimte en licht en omgevormd tot deze prachtige eengezinswoning.

De inkomhal geeft de typische stijl weer van de woning waar we de keramieke elementen en hoger plafond kunnen terugvinden. Verder vinden we op het gelijkvloers een ruime leefkeuken met zicht op de tuin en verder ook een grote zithoek met aansluitende polyvalente ruimte. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als bibliotheek/bureau maar kan multifunctioneel aangewend worden. Het gelijkvloers biedt ook een afzonderlijk toilet, berging en badkamer.
Op het verdiep vinden we 4 ruime slaapkamers terug met een extra zolderkamer die indien gewenst ook kan omgevormd worden tot slaapkamer.

Vanuit de woning heb je een leuk uitzicht over Kooigem dorp. Verder is de tuin omheind, is er een groot terras aan de zonnekant (kant keuken) aanwezig en is er een ruime garage met oprit.

PLUSPUNTEN:
+ 4 slaapkamers en mogelijkheid tot meer
+ centrumligging
+ gevoel voor ruimte


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman