U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8510 Kortrijk

Omschrijving

Uiterste verzorgde villa met landelijk verzicht op 2071 m².

Uiterste verzorgde villa met landelijk verzicht op 2071 m².

Deze woning is gelegen als laatste in een doodlopende straat. Rustig, goed bereikbaar en goed georiënteerd. Een elektrische poort is alvast voorzien, gezien deze eigendom volledig is omheind.

Links naast de villa is er alvast een dubbele carport. De originele garage is omgetoverd naar bureau en extra grote wasplaats. Een ruim inkom met berging en apart toilet. De leefruimte is voorzien van een gezellige pellethaard. Achteraan de woning is er in het jaar 1996 een ruime bijbouw geplaatst. Dit is een tweede leefruimte geworden. Dit bureau en eetplaats biedt alvast een uniek landelijke verzicht.

Aanpalend is er de volledig geïnstalleerde keuken met aangrenzende wasplaats. Beide ruimten zijn voorzien van heel veel kastruimten. Gerieflijk mag deze eigendom wel genoemd worden.

Op het verdiep zijn er 3 aangenaam ruime slaapkamers voorzien. Centraal is er de badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel.

Over de tuin kunnen we veel vertellen. Moestuin, terras, extra zonneterras, serre, 2 tuinhuizen, aangelegde vijver,.. En zo kunnen we nog veel schrijven. Bel ons voor een bezoek! Met veel plezier tonen wij u de troeven van deze woning.

PLUSPUNTEN:
+ 29 zonnepanelen met bijhorende groenestroomcertificaten (270 euro!*+-7 stuks/jaar)
+ 2 * 5000 liter regenwater
+ landelijk verzicht


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman