U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Unieke woning met 4slks in een doodlopende straat.

Unieke woning met 4slks in een doodlopende straat.

In een zeer rustige gelegen en doodlopende straat is deze woning gebouwd. Invalswegen, centrum, winkels,.. zijn werkelijk om de hoek.

Centraal in de woning is de traphal voorzien. Rond deze heeft de architect een zeer uniek geheel gerealiseerd. Op het gelijkvloers is er een ruime leefruimte die deels gescheiden is door een wand met doorkijk houtkachel. Een open geheel maar toch onderverdeeld in zijn eigen compartimenten. De TV hoek is voorzien van parket, een warm gevoel omringd door grote raampartijen.

Aansluitend is er de keuken, eettafel kan geplaatst worden en werkelijk alle benodigde toestellen zijn aanwezig. Alvast geen tekort aan berging hier! Vele kasten en een aparte bergruimte is voorzien. Troef: zeer brede raampartij met zicht op de tuin en terras.

Op het zelfde niveau van de garage is er ook een bureel met apart toilet.
Het verdiep bevat een zeer ruime slaapkamer die omgetoverd is tot dressing. Op maat gemaakt met ledverlichting. Aansluitend is er de badkamer: ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel in meubel,… Verder zijn er nog 3 zeer ruime slaapkamers voorzier. Ook is er een zolderruimte.

De tuin bevat een ruim tuinhuis met voldoende stapelplaats voor hout en andere zaken. Het terras, gemetste BBQ en weelderige beplanting maken het plaatje af.

PLUSPUNTEN:
+ Splinternieuwe CV op gas (sinds 01/10/2019)
+ gevoel voor ruimte
+ rustige buurt


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman