U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Hedendaagse ‘stielmans’ villa op 1452m² met zwembad en bijhorende poolhouse.

Hedendaagse ‘stielmans’ villa op 1452m² met zwembad en bijhorende poolhouse.

Bieden vanaf 875.000 euro, ieder hoger bod wordt voorgelegd aan de eigenaar ter akkoord.

De eigenaar van deze woning was een gekend figuur in de bouwwereld. Al zijn kennis is gebundeld en samengebracht tot deze prachtige woonst.

Statige inkom met apart toilet, toegang naar het gelijkvloers bureau, vestiaire, schoenkast, toegang naar garage en iets verder op de gang is er een glazen deur richting leefruimte. De leefruimte is een lichtrijk geheel met klassevolle haard, airco, muziekinstallatie,… Aansluitend is de leefkeuken met bureauhoek, eiland en eetplaats. Om de hoek is de garage en koelcel. Het bureau op het gelijkvloers bevat uit 2 kamers. Bedoeling was om eventueel gelijkvloerse slaapkamer en badkamer te kunnen voorzien.

Om niet in herhaling te vallen benadruk ik u duidelijk dat alle materiaalkeuzes hoogwaardig zijn. Eik, natuusteen, merktoestellen,..
Het verdiep bevat 3 studio-slaapkamers. Bijna iedere kamer heeft meer dan 1 kamer. Zo is de masterbedroom voorzien van slaapgedeelte met aanpalend terras, eigen dressing en apart kamer voor eventuele kinderen / bureau / zonnebank. De volgende kamer bevat ook een slaapgedeelte en een aansluitende dressing met wastafel en bureauruimte. De laatste kamer is ook voorzien van muziek, airco en voldoende kastruimte. Plaats te kort? Grote zolder aanwezig.

De tuin is zo ingericht dat zongerichtheid en privacy primeren. Groot terras met aansluitend het zwembad. De poolhouse is zo gesitueerd dat u vanuit de poolhouse in uw zwembad kunt duiken. In deze is er een keuken, douche, toilet en overdekte terras voor jacuzzi of dergelijke.

PLUSPUNTEN:
+ vivre caché vivre heureux
+ 473 m² bewoonbare oppervlakte met logische indeling
+ ligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman