U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8860 Lendelede

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte villa met zwembad in de Manpadstraat te Lendelede.

Hoogwaardig afgewerkte villa met zwembad in de Manpadstraat te Lendelede.

Een subliem geheel van kwaliteitsvolle materialen, vernuft techniek, energiezuinige ingrepen en vooral een logisch indeling kunt u verwachten in deze villa.

Inkom met apart toilet en vestiaire verwelkomen ons in de woonst. Aan de linkerzijde van de woning is de lichtrijke leefruimte met centrale gashaard. In het midden van de woning, kijkend over de tuin, is de volledig geïnstalleerde keuken met aanpalend terras. Naast de keuken is er een ruime berging en aparte was- en droogkast kamer.

Het verdiep bevat 2 ruime slaapkamers, toilet op de gang, badkamer (douche, ligbad en wastafel), bureau, en master bedroom met aparte dressing en bergkamer. Verder is er ook nog een ruime bergzolder.

In het jaar 2018 hebben de eigenaars een poolhouse met bijhorend zwembad gebouwd. Deze poolhouse heeft een bar (met bijzonder vele kastruimten), douchekamer, toilet en ruime berging. Verder is er onder deze nieuwbouw een zeer grote kelder gebouwd die overloopt in de bestaande woning. Een schaarlift is voorzien voor alle zware materialen te liften naar de kelder. In deze is er alvast ook een ruime wijnkelder voorzien.

PLUSPUNTEN:
+ EPC B met 20 zonnepanelen aanwezig
+ in totaal plaats voor 5 wagens in de garage
+ gegarandeerde privacy



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman