U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8531 Bavikhove

Omschrijving

Instapklare woning met grote tuin nabij het centrum van Bavikhove.

Instapklare woning met grote tuin nabij het centrum van Bavikhove.

Deze eigenaars hebben de woning werkelijk van kop tot teen gerenoveerd. Een logische indeling met gebruik van kwalitatieve materialen zorgt ervoor dat deze woning praktisch in onderhoud is. We nemen je even mee:

De inkom brengt ons naar de leefruimte maar anderzijds ook naar de garage. De leefruimte is een lichtrijk geheel met houthaard en eetruimte. Verder is er een grote aanbouw waar de gerieflijke keuken is geplaatst. Terug vele raampartijen en een toegang naar het terras en tuin. Achteraan de woning is er een was-en droogkastberging met douche en apart toilet. Als extra is er een gelijkvloers bureau!

Het verdiep bevat 3 ruime, maar echte ruime, slaapkamers. Centraal is er de badkamer met ligbad, dubbele wastafel, vele kasten, toilet, douchescherm,..

Een vaste trap brengt ons naar de speelkamer, eventuele 4de slaapkamer in de woning. Mits wat kleine afwerkingen is deze klaar voor gebruik. Hiernaast is de effectieve zolder.

De tuin is volledig omheind, heeft een groot terras, grote bergruimte (mini atelier) en je kan via de zij-ingang naar garage als voorgevel.

PLUSPUNTEN
+ instapklaar: blanco elektriciteitskeuring, EPC 289,..
+ 4/5 slaapkamers mogelijk
+ rustige ligging, toch bereikbaar
+ droge kelder
+ aangename buurt


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman