U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Gullegem

Omschrijving

Kloeke en ruime rijwoning in rustige wijk nabij het centrum van Gullegem te koop.

Deze woning is gelegen in een toffe wijk nabij het centrum van Gullegem en dus faciliteiten en invalswegen vlakbij. Met een totale oppervlakte van 347 m² heeft het huis heel wat te bieden; naast 18 cm dakisolatie is ook overal al hoogrendementsglas voorzien en beschikt de woning achteraan over een uitweg aan de bijhorende garage.
Sta mij toe u eens mee te nemen doorheen de woning;
Bij het binnenkomen in de woning komen we terecht in de inkomhal met apart gastentoilet. Links vinden we de ruime leefruimte waar ook heel wat lichtinval is dankzij de grote raampartijen aan beide kanten. Vanuit de leefuimte komen we dan terecht in de L-vormige goed onderhouden keuken. Vanuit de keuken hebben we zicht op en toegang tot de diepe tuin met achteraan een ruime garage met sectionale poort en uitweg. Naast de keuken bevindt zich dan ook de technische ruimte.
Op het eerste verdiep vinden we twee heel ruime slaapkamers en één kinderkamer/bureauruimte/dressing. Naast deze drie kamers bevindt zich hier ook de badkamer uitgerust met lavabomeubel en douchecabine. Tenslotte beschikt de woning over een vaste trap naar het tweede verdiep waar nog voldoende ruimte is voor een masterbedroom of wie weet jouw man/womancave?
Bent u geïnteresseerd of wenst u meer info? Aarzel dan niet om Louis te contacteren op het nummer 0479/40.24.24


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman