U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8560 Gullegem

Omschrijving

Prachtige landelijke nieuwbouw met verzicht en 3 slaapkamers (constructie 6 % aankoop mogelijk)

Welkom in de Ballingstraat 40 te Gullegem. Een prachtige, halfopen nieuwbouw in een rustige straat.
Mits er voldaan wordt aan de voorwaarden kan de constructie aangekocht worden onder 6% BTW en de grond (excl. 12 procent registratierechten) wordt geschat op de waarde van 493 x 215 dus 105995 euro.

Indeling gelijkvloers is als volgt: Een inkomhal met toilet en vestiaire en een prachtige stalen deur! De gang met mooie boogvormen (dankzij het idee van de architect) brengt ons tot te zitruimte met parket en verzichten. Verder komen we binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken en bureau(hoek). Deze is voorzien van alle kwaliteitstoestellen en voldoende kastruimte. Verder is er een ruime was- en droogkastberging en aanpalende buitendoorgang. In zowel de woonkamer als de keuken zijn er grote raampartijen die uitzicht geven op de landelijke omgeving alsook toegang geven tot het terras en de zuidgerichte tuin.
Via de keuken is er ook nog toegang tot een berging/2de doorgang naar de oprit.

Op het eerste verdiep is er een nachthal die toegang geeft tot maar liefst 3 ruime slaapkamers en een badkamer. met alles erop en eraan.
De tuin is omringd door groen en rust.

EXTRA TROEVEN:
+ Uiterst zuinig door warmtepomp, vloerverwarming, regenput, en zonnepanelen!
+ Regenput
+ Ligging, ligging, ligging

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Op woensdagnamiddag 10 januari of zaterdagvoormiddag 13 januari kan een bezoek zeker ingepland worden op die bezoekmomenten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met maggie@vastgoednorman.be of bel naar het nummer 0479/40.24.04!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman