U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Kloeke hoekwoning met heel wat potentieel op gunstige ligging in Harelbeke

Deze woning gelegen op wandelafstand van allerhande faciliteiten geeft heel wat te bieden voor iemand die de handen uit de mouwen wil steken.
De degelijke halfopen woning is gelegen op de hoek van de Wolvendreef en de Beversestraat en omvat volgende indeling;
Op de gelijkvloers bevindt zich bij het binnenkomen het aparte toilet met daarnaast een bureauruimte of gelijkvloerse slaapkamer. Op de rechterkant bevindt zich dan de ruime leefruimte met toegang tot een droge en ruime kelder, lopen we door de leefruimte komen we in de later bijgebouwde keuken met zicht op de toffe onderhoudsvriendelijke tuin. Naast de keuken bevindt zich dan nog een praktische bijkeuken/opbergruimte.
Op de eerste verdieping vinden we drie volwaardige slaapkamers en een kleine badkamer. Er is ook een vaste trap aanwezig naar de ruime zolder waar alles nog mogelijk is.
Achteraan het perceel vinden we dan nog de garage met opbergzolder.
Deze degelijke gebouwde woning is op zoek naar iemand die hier opnieuw een pareltje van maakt. Spreekt deze woning u aan, aarzel dan niet Louis te contacteren op volgend nummer: 0479/40.24.24.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman