U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8530 Harelbeke

Omschrijving

Toffe instapklare woning te Harelbeke te koop

In de Noordstraat nabij alle faciliteiten vinden we deze cosy woning, instapklaar, goed onderhouden en betaalbaar. Ideaal als investering of voor de starters onder ons.

Sta mij toe u eens mee te nemen door de woning;
Bij het betreden van de woning komen we terecht in een voorplaats, een handige plaats om te gebruiken als bureauruimte of speelhoek. Achter deze ruimte komen we terecht in de leefruimte uitgerust met een gashaard, in de leefruimte is een open gevoel gecreëerd dankzij de uitbouw (gebouwd in 2006), de koepels zorgen voor heel wat lichtinval tot in de leeruimte. In de uitbouw werd de keuken geïnstalleerd. Achteraan de woning vinden we de badkamer uitgerust met toilet, bad met douchemogelijkheid en ook is hier voorziening voor een wasmachine.
Ook is een onderhoudsvriendelijke stadstuin voorzien.
Op de eerste verdieping vinden we 2 heel ruime slaapkamers, allebei uitgerust van rolluiken. Vanuit de ene slaapkamers kunnen we ook de zolder betreden via een vaste trap. De zoldervloer is bovendien ook geïsoleerd.
De woning beschikt eveneens over een kelder.

Pluspunten:
+ betaalbaar
+ zuinig EPC
+ Elektriciteit conform

Interesse in deze woning? Aarzel niet ons te contacteren!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman