U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Heule

Omschrijving

Ruime gezinswoning met stadstuin te koop in Heule.

Deze woning is gelegen in Kortrijk maar ligt op de grens van Heule en is op zoek naar nieuwe bewoners.
Het pand biedt een ruime living met gezellige houtkachel en zicht op de stadstuin. Aanpalend bevindt zich de volledig uitgeruste keuken met kookplaat, oven, koelkast en veel keukenkasten. De garage is verbonden met de keuken en dus makkelijk te gebruiken voor plaatsing van eventuele extra koelkast of diepvries alsook ruimte voor wasmachine en droogkast. De woning wordt verwarmd op stookolie waarvan de installatie te vinden is in de garage.
Op het verdiep bevindt zich de ruime badkamer met bad en twee lavabo’s. Er zijn twee grote slaapkamers te vinden. De grootste slaapkamer beschikt over maar liefst twee dressings! Door de indeling en grootte van de kamer kan deze makkelijk omgebouwd worden tot 2 aparte slaapkamers. Tenslotte is er nog een grote, geïsoleerde zolder.

Pluspunten:
- grote ruimtes
- stadstuin
- inpandige garage

Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan zeker contact op met maggie@vastgoednorman.be of bel naar het nummer 0479 40 24 04.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman