U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8531 Hulste

Omschrijving

Zeer ruime centrumwoning in Hulste op 867 m².

Zeer ruime centrumwoning in Hulste op 867 m².

Deze woning mag wel degelijk uniek genoemd worden. Zijn zeer centrale ligging, gecombineerd met 867 m² grondoppervlakte en een totale bewoonbare oppervlakte van +-260 m² verwachten we niet direct langs de straatzijde.

De woning heeft een statige inkom langs de voorzijde. Aansluitend is er een apart toilet, gelijkvloerse badkamer (met douche en wastafel) en een gelijkvloerse kamer (momenteel dressing). Verder komen we in de leefruimte. Deze is een lichtrijk verhaal met vele raampartijen en een houthaard.

De keuken is hier naast gelegen en mag best ruim genoemd worden. Compleet nieuw met alle nodige toestellen en voldoende plaats voor een grote tafel te plaatsen. Verder is er een bergruimte, was- en droogkast voorziening en voormalige garage. Deze is getransformeerd tot 2 de leefruimte met schuifraam naar buiten.

Het verdiep bevat 4 slaapkamers, iedere kamer is anders en heeft zijn troeven. Zo is er 1 zeer grote slaapkamer (voorheen tweede leefruimte).

De tuin is volledig omheind en heeft de ideale zonne-oriëntatie. Verder is er nog een aparte garagebox met zolder.

PLUSPUNTEN:
+ alle technieken zijn vernieuwd (CV, elektriciteit, sanitair)
+ EPC van 310 wordt binnenkort herwerkt en zal lager zijn.
+ centrumligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman