U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8770 Ingelmunster

Omschrijving

Bijzonder ruime woonst op groene ligging met verzichten.

Bijzonder ruime woonst op groene ligging met verzichten.

Deze woning is gelegen in de Kweekstraat te Ingelmunster, grenzend met Hulste en nabij heel wat invalswegen. Het betreft een woning op 1200 m² met 5 parkeerplaatsen en een dubbele inpandige garage.

Inkom met apart toilet, gelijkvloers bureau en centrale trap naar het verdiep. Aan de rechterzijde van het huis is de leefruimte gelegen. Deze is voorzien van vele en grote raampartijen, zicht op de landelijke verzichten. De keuken is apart en gelegen aan de centrale achterzijde van het huis. Naast de leefruimte en centraal gelegen aan het terras. De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft bijna allemaal nieuwe toestellen. Verder is er op het gelijkvloers een badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Ook is er een dubbele garage met extra bergruimte.

Gezien de woonst telkens als kantoor gebruikt is geweest zijn er momenteel 2 zeer grote ruimten (vergaderzalen) aanwezig op het verdiep. Zo is ook de badkamer op het verdiep nog niet geïnstalleerd maar zijn de leidingen wel voorzien. Gemakkelijk kunnen er 5 slaapkamers voorzien worden op het verdiep. Een apart toilet is voorzien op de gang.

De tuin is volledig gedraineerd en aangelegd.

PLUSPUNTEN:
+ droge kelder
+ 2 grote zolders
+ gevoel voor ruimte, gelijkvloers heeft een oppervlakte van 214 m²


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman