U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8770 Ingelmunster

Omschrijving

Landelijk woning in Ingelmunster op 900m².

Landelijk woning in Ingelmunster op 900m².

Deze woning heeft een zeer charmante tot zelfs idyllysch karakter. De Rozestraat in Ingelmunster is een goed bereikbare en landelijke weg. Om tot aan deze woning te geraken moet je een weg oprijden door de weides en akkers. Eenmaal een de woning is er voldoende parking en woon je letterlijk met zicht op de velden.

De woning is gerenoveerd en is voorzien van vloerverwarming, nieuwe elektriciteit, aansluiting voor haard, 2 grote slaapkamers, kinderkamer, gelijkvloers bureau, grote badkamer met inloopdouche + bad,…

Inkom met apart toilet. Aan de rechterzijde is de leefruimte met open keuken. Aansluitend is er een gang naar de spende (kleine kelder) en bergplaats (ook voor was- en droogkast). Aan de linkerzijde van de woning is er momenteel een bureau. Voordien was dit een slaapkamer.

Het verdiep bevat 2 grote kamers, ene heeft een dressing. Verder is er nog een kinderkamer en een apart toilet op de gang. De badkamer is voorzien van regendouche (inloop), ligbad, dubbele wastafel en spiegelkast.
Ook is er een grote garage + atelier/berging en carport aanwezig.

Deze woning is niet aangesloten op de riolering.

PLUSPUNTEN:
+ vloerisolatie / vloerverwarming
+ landelijke verzichten
+ blanco elektriciteitskeuring


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman