U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8501 Kortrijk

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers, zonnige tuin en karakter

Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning de perfecte combinatie van rust en nabijheid van alle voorzieningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand bereikbaar.

Indeling van de woning: Inkom, leefruimte, kelder, keuken, berging, badkamer, veranda en wat koterij.
Verdiep 1 heeft 2 grote kamers. Het huis heeft ook een zolder, die kan worden omgebouwd tot extra slaapkamers, speelkamer of kantoorruimte.
De oriëntatie van de tuin op het zuidwesten zorgt ervoor dat je kunt genieten van de zon gedurende de hele dag.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kortom, deze woning in Heule is een uitstekende keuze voor gezinnen. Met enkele renovaties en aanpassingen kun je deze woning omtoveren tot jouw droomhuis? Aarzel niet om een bezichtiging te plannen: maggie@vastgoednorman.be of 0479402404.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman