U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Hedendaagse centrumwoning met zuid gerichte tuin, 3 slks en garage.

Hedendaagse centrumwoning met zuid gerichte tuin, 3 slks en garage.

In deze doodlopende straat is in het jaar 2002 deze woning gebouwd. Een woning met een centrumligging maar toch een zeer rustige buurt. Voldoende parkeermogelijkheden in de straat, een eigen oprit en eigen garage.

Een lichtrijke inkom verwelkomt ons in de woning, een apart toilet, een vestiaire en glazen deur zijn voorzien. De leefruimte vormt een geheel met terras/tuin en keuken. De haardvoorziening zit alvast klaar. De keuken is kwaliteitsvol en duurzaam ingericht. Natuursteenwerkblad, voldoende bergkasten, eettafel, alle benodigde toestellen,… Tussen garage en keuken is er zelfs nog een extra berging voorzien.

Het verdiep bevat 3 aangename, ruime slaapkamers. Overal distributie voorzien en overal plaats voor kasten. WC met hangtoilet en een grote badkamer met bad, douche, dubbele wastafel met meubel maken het plaatje compleet.

Er is een zolder voorzien: hier staat een nieuwe Viessman ketel. Deze ruimte kan worden ingericht als extra slaapkamer(s).

De tuin is volledig aangelegd met terras, omheining, tuinberging en uitweg.

PLUSPUNTEN:
+ Blanco elektriciteitskeuring
+ Gerieflijke, kwaliteitsvolle keuken
+ Vernieuwde CV
+ zeer rustige gelegen en toch in het centrum


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman