U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Riante villa op 1913 m² met 6 slks en zuid-gerichte tuin.

Riante villa op 1913 m² met 6 slks en zuid-gerichte tuin.

Deze woning is iets verder van de straat gebouwd, hierdoor is er een parkeerstrook op eigen grond voorzien. Praktisch, gezien de woning op het gelijkvloers maar liefst 2 grote kamers heeft die vroeger dienst deden als kantoor.

De toch wel unieke inkom maakt al direct duidelijk wat deze woning in petto heeft. Ruimte! Iedere kamer is voldoende groot, toch blijft het geheel overzichtelijk en goed ingedeeld. Aan de linkerzijde van de woning is de lichtrijke leefruimte en keuken voorzien. Telkens met zicht op terras en tuin. Aan de rechterzijde zijn er 2 grote kamers voorzien. Deze deden dienst als bureau. Naast deze is de garage voorzien. Aanpalend aan de keuken en achteraan de woning is er een zeer grote wasplaats. Ideaal voor extra berging, was en droogkastvoorziening,…

Het verdiep (betonconstuctie) bevat maar liefst 4 slaapkamers. Bijna iedere kamer heeft zijn eigen bergkamer/dressing. Centraal op de gang is er een apart toilet en de badkamer bevat een ligbad, wastafel en bidet.

De weelderige en vooral volwassen tuin is een kleurrijk tafereel. Het terras, palende aan de leefruimte, keuken en wasplaats optimaliseren de zuid-gerichte oriëntatie.

PLUSPUNTEN:
+ splinternieuwe CV op stookolie
+ zuid-gericht
+ stevige constructie


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman