U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Uiterste verzorgde woning met 6 slks in doodlopende straat.

Uiterste verzorgde woning met 6 slks in doodlopende straat.

De Molenwieklaan, een doodlopende straat, staat gekend voor een zeer rustige ligging maar vooral praktisch naar zijn bereikbaarheid. Centrum en verbindingswegen liggen zo goed als om de hoek.

Een inkom met aparte vestiaire, apart toilet, spende, doorgang naar keuken, leefruimte en garage. De ruime leefruimte is voorzien van haard en grote raampartijen. Aansluitend maar toch apart is de keuken voorzien. Volledig geïnstalleerd en heeft zelf een aansluitende bergruimte.

Het verdiep heeft 4 slaapkamers, prachtige ruimte met in iedere kamer plaats voor kasten/bureau. Een badkamer met luxecabine, dubbele wastafel, toilet en vooral bergruimte. Een vaste trap brengt ons naar het splinternieuw verdiep (enkele maanden oud). Hier zijn 2 kamers voorzien, een zolderberging, en douchekamer met lavabo.

De tuin is werkelijk een droom. Privacy ten top! Weelderige bloemen en planten brengen je tot rust in deze. Een pergola, een zeer groot terras die van de achtergevel tot de zijgevel is voorzien, tuinhuis, aparte fietsenberging,…

PLUSPUNTEN:
+ 12 zonnepanelen voorzien
+ 6 slaapkamers
+ up-to-date


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman