U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Hedendaags en zeer verzorgde villa in doodlopende straat.

Hedendaags en zeer verzorgde villa in doodlopende straat.

In de Grensstraat, bijna op het einde van deze doodlopende straat staat deze villa. Op een perceel van 792 m² met een ideale oriëntatie.

Inkom met ruime vestiaire kast, apart toilet en trap naar het verdiep. De leefruimte heeft voldoende raampartijen waardoor het zonlicht altijd aanwezig is in de woning. Centraal heeft de living een houthaard. Achteraan, centraal in de woning is er de leefkeuken. Voldoende kasten, enkele nieuwe keukenapparaten, toegang tot het groot terras en een natuurstenen werkblad zijn alvast voorzien. Aansluitend is er de garage met ruime berging.

Het verdiep bevat 4 slaapkamers. Centraal is er de vernieuwde badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De zolder is toegankelijk via een schuifladder in de gang.

De tuin is volledig omheind en biedt voldoende privacy. Het terras heeft de volledige breedte van het huis en bevat een afdak met gemetste barbecue.

PLUSPUNTEN:
+ blanco gekeurde elektriciteit
+ ongeveer 7 groene stroomcertificaten per jaar (waarde 350 euro per certificaat)
+ spouwmuurisolatie
+ zeer goede oriëntatie


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman