U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Totaal renovatie aan de groene long te Kuurne.

Totaal renovatie aan de groene long te Kuurne.

Deze woning is werkelijk van kop tot teen gerenoveerd. Guillaume en zijn team is een professioneel met oog voor detail op vlak van renovatie.

Een mooie en statig voorgevel verwelkomt ons aan de woonst. Een toilet in de inkom en via een smeedijzeren deur komen de in de leefruimte. Langs voor is er de eetruimte, centraal is de compleet geïnstaleerde keuken met kwalitatieve afwerking (marmeren werkblad, Marokkaanse tegels, alle benodigde toestellen,…). Achteraan is de zithoek met zicht op terras, tuin en groene long.

Het verdiep bevat 2 ruime slaapkamers, apart toilet op gang en badkamer. De badkamer bevat een inloopdouche, wastafel met spiegel en indirecte verlichting, ledverlichting in het plafond,…

Een vaste trap brengt ons naar het zolderverdiep waar er 1 zeer ruime slaapkamer is voorzien.

De tuin is volledig omheind. Deze bevat een terras, is zuid-gericht, kijkt uit op de groene long en heeft een aangenaam terras. De tuin is ook bereikbaar via een zij-ingang langs de voorgevel. Was en droogkast kan hier ook geplaatst worden.

PLUSPUNTEN:
+ totaal renovatie door gekend bedrijf
+ energiezuinig
+ ligging, ligging, ligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman