U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Complete renovatie in centrum Kuurne op 865 m² met uitweg.

Complete renovatie in centrum Kuurne op 865 m² met uitweg.

Deze woning is compleet van kop tot teen gestript en gerenoveerd. De eigenaar heeft deze woning compleet gebouwd om zelf te betrekken. Zelf is hij elektricien en heeft de kennis om degelijke renovaties uit te voeren. We nemen je graag even mee:

Een statige en breede inkomstdeur verwelkomt je in de woonst. Een uitsparing voor vestiaire is voorzien alsook een apart toilet op de gang. De originele trap is behouden en is volledig behandeld en geschilderd.
Aan de voorzijde is de keukenruimte. Hij heeft ervoor gekozen om deze niet te installeren om zo de koper de vrijheid te bieden. Er is een render voorzien van een keuken die geplaatst kan worden. Achteraan de woonst is er een grote uitbouw met zicht op terras en grote tuin.

Het verdiep bevat 3 slaapkamers en centraal op de gang de badkamer. Deze badkamer bevat een ruime inloopdouche, toilet en dubbele wastafel (wordt nog geplaatst). Ook is er op de gang een aparte berging voor was/droogkast. Een schuiladder brengt ons tot aan de bergzolder.

De tuin is volledig omheind en heeft achteraan een verhard stuk. Dit stuk kan dienen tot miniatelier of zeer grote garage. Alle voorzieningen zijn reeds getrokken tot aan de garage.

Deze zaken komen binnenkort in orde:
+ 2 smeedijzeren deuren worden nog geïnstalleerd
+ de rechtermuur (op het terras) wordt hersteld en witgeschilderd
+ badkamermeubilair wordt geplaatst

TOPPER


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman