U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Trendy maar vooral warme woning in centrum Kuurne.

Trendy maar vooral warme woning in centrum Kuurne.

Een grote oprit voor 2 wagens verwelkomt ons aan de woonst. Recent is de voorgevel van deze woning gerenoveerd. De inkom heeft een klassieke indeling: vestiaire, toilet en inkom naar de leefruimte. Praktisch is dat deze inkom doorloopt tot aan de achtergelegen tuin. Dit praktisch geheel dient ook als berging + was en droogkastvoorziening.

De leefruimte is in parket voorzien. Centraal tussen keuken en leefruimte is er een statige trap geplaatst. Vele lichtpunten, muziekinstallatie, kasten,.. De keuken is volledig geïnstalleerd en is bijzonder gerieflijk.

Achteraan de woonst is er een zeer ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Op het verdiep zijn er 2 slaapkamers. Beiden hebben inbouwkasten, de grootste kamer is voorzien van een eigen dressing.
De tuin is zuid gericht! Een groot terras en volledig omheinde tuin zijn alvast troef. Een grote bergruimte is achter de woning gelegen.

PLUSPUNT:
+ bijzonder grote / droge kelder
+ instapklaar: nieuwe CV, elektrische keuring in orde,…
+ centrumligging


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman