U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Instapklare woning met zicht over de groene long.

Instapklare woning met zicht over de groene long.

Deze woning heeft de afgelopen jaren grote renovaties achter de rug. Enkele troeven aan de woning? De prachtige zolderkamer, het zicht op de groene long, recente renovaties, vele stopcontacten,…

Gezellige leefruimte met eetplaats en TV hoek. Muziekvoorziening, vele schakelaars en vele stopcontacten zijn hier voorzien. Aanpalend is er de keuken die volledig geïnstalleerd is. Achter de keuken is er nog een apart toilet, was-en droogkastvoorziening en stockeerplaats.

Het verdiep bevat 2 aangename slaapkamers en centraal de badkamer. Toilet, ligbad en douchescherm zijn voorzien. Een vaste trap brengt ons naar de zolder kamer. Magnifieke afwerking in combinatie van de authentieke elementen van het gebinte zorgen voor een enorm WOW gehalte.

De tuin is volledig omheind en is goed georiënteerd. Een groot terras, verschillende berghokjes en een zij-ingang rechtstreeks naar de straat.

PLUSPUNTEN:
+ droge kelder
+ degelijke renovatie
+ zicht op de groene long
+ Boretti kookfornuis


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman