U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Ruime half openbebouwing met 4 slaapkamers te Kuurne.

Ruime half openbebouwing met 4 slaapkamers te Kuurne.

Deze half openbebouwing is een geruime tijd in handen van een dezelfde familie. Recent kreeg de keuken nog een update waardoor deze woning wel als goed verzorgd mag beschouwd worden.

Oprit voor 2 a 3 wagens is voorzien aan de voorgevel. Achteraan is er nog een garage die eerder gebruikt wordt als berging. De inkom is klassiek met een apart toilet en doorgang naar leefruimte en keuken. De leefkeuken zit aan de voorzijde van de woning en biedt voldoende plaats voor een tafel. Alle nodige toestellen zijn aanwezig en er is een kleine kelder. Achteraan de woning is er een ruime leefruimte in parket en vele opmaat gemaakte kasten. Verder is nog een veranda bijgebouwd aan de woning.

Leuk wist-je-dat-je het dak van de veranda kan volledig open!

Het verdiep bevat 2 ruime slaapkamers, 1 dressing/kinderkamer, wasplaats en een ruime badkamer voorzien van douche/ligbad/dubbele wastafel en toilet. Een vaste trap brengt ons naar het zolderverdiep. Hier zijn 2 slaapkamers voorzien en een zolder.

De tuin is volledig aangelegd, terras, tuinhuis, omheining,..

PLUSPUNTEN:
+ centrale verwarming op gas
+ 4 a 5 slaapkamers
+ gevoel voor ruimte


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman