U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Hoogwaardig afgewerkte ruime woning met bouwjaar 2015.

Hoogwaardig afgewerkte ruime woning met bouwjaar 2015.

Deze woning is gelegen in de Burgemeester Decoenestraat, deze straat is een rustige en goed bereikbare straat in Kuurne. De woning is gebouwd in het jaar 2015 en heeft heel wat extra troeven. Zo is de garage bijzonder ruim, zonneboiler aanwezig, het zolderverdiep is nog vrij in te vullen 2 extra slaapkamers zijn alvast mogelijk,…

Statige inkom met apart toilet, langs de voorzijde is de TV hoek voorzien, achteraan is de leefkeuken voorzien met zicht over de tuin en terras. De keuken is werkelijk een paradepaard: wijnfrigo, maatmeubilair, alle hoogwaardige toestellen, natuursteen, designkraan,… Om de hoek is de toch wel ruime garage, hier is alvast ook de technische ruimte en mogelijkheid tot plaatsen van was en droogkast.

Het verdiep bevat 3 volwaardige slaapkamers, ruime berging, apart toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Een vaste trap brengt ons naar het zolderverdiep. Deze is nog vrij in te vullen. Momenteel was het de bedoeling om hier 2 slaapkamers te voorzien en 1 zolderkamer. Vele materialen zijn reeds aanwezig en kunnen blijven staan.

PLUSPUNTEN:
+ ruime woning met 242 m² bewoonbare oppervlakte
+ energiezuinig
+ hoogwaardige afwerking


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman