U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8520 Kuurne

Omschrijving

Zeer nette woning met centrumligging te Kuurne.

Zeer nette woning met centrumligging te Kuurne.

Deze woning is gelegen in ‘het klein Kouterstraatje’ te Kuurne. Deze is bijzonder geliefd door zijn rustig karakter en vlotte bereikbaarheid. Deze woning is al geruime tijd eigendom van deze eigenaars, werkelijk alles is al aangepast geweest. Toch is in het jaar 1991 de grootste renovatie doorgevoerd. Dan is er een uitbouw en grote badkamer op het verdiep bijgeplaatst.

De recent gerenoveerde leefruimte is alvast een parel! Een prachtige design gashaard, spanplafond met directe en indirecte verlichting en op maat gemaakte kasten. De uitbouw is voorzien van een leefkeuken met alle nodige toestellen en eiland. Aangenaam zicht over terras en tuin is verzekerd. Op het gelijkvloers is er nog een aparte inkom + apart toilet. Achteraan de woonst is er nog een was en droogkastvoorziening.

Het verdiep bevat 3 ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Een vaste trap brengt ons naar het zolderverdiep.

De tuin is voorzien van groot terras, grote vijver, tuinhuis en de nodige privacy.

Optie: zeer ruime nabij gelegen garagebox te koop voor € 20.000

PLUSPUNTEN:
+ zonnepanelen + zonneboiler
+ goeie zonne-oriëntatie
+ centrum ligging



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu vastgoed Norman